Prerada ribe

Tvrtka S.I.C. d.o.o. bavi se trgovinom, proizvodnjom i distribucijom svježih i zamrznutih proizvoda ribarstva i školjkaša.

Naš pogon za skladištenje, kapaciteta 1500 tona smrznute i 60 tona svježe ribe, opremljen je najmodernijom tehnologijom zahvaljujući kojoj možemo očuvati svježinu sirovine i vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Postupak skladištenja i proizvodnje, odnosno prerade ribe pod neposrednim je nadzorom naših stručnjaka koji vode računa o zadovoljavanju svih europskih zdravstvenih i ekoloških standarda u prehrambenoj industriji, od izbora najkvalitetnije sirovine do krajnjeg proizvoda. Cijeli se sustav prerade i proizvodnje, kao i pakiranje, skladištenje te transport ribljih proizvoda provodi po strogim HACCP standardima, uključujući i 2. međunarodne norme za sigurnost hrane i kvalitetu, ISO 22000 i ISO 9001.

Da bismo osigurali da krajnji proizvod koji stiže do naših kupaca bude sto kvalitetniji, u okviru našeg poslovanja uključena je i logistika i distribucija.

Modernim hladnjačama pod strogo kontroliranim uvjetima vršimo dostavu robe u ribarnice, restorane i do svih naših kupaca. Vrhunska i neupitna kvaliteta, poštivanje visokih zdravstvenih i ekoloških standarda, brza isporuka robe, samo su neki od temelja našeg poslovanja. Inovacijama i neprestanim ulaganjima u proizvodne kapacitete, stručnim kadrom i distribucijskom mrežom, na korak smo od ostvarenja poslovne vizije, a to je postati regionalni lider u preradi ribe. Cilj nam je postati gospodarski subjekt koji će biti prepoznat na tržištu EU i šire, te proizvoditi zdrave i ukusne proizvode iz mora na zadovoljstvo svih krajnjih potrošača.