Prerada ribe

Tvrtka S.I.C. d.o.o. bavi se uvozom, preradom (slana, marinirana, duboko zamrznuta riba iQF i u BLOCKU, očišćena i filetirana sitna plava riba) i distribucijom svježe i smrznute ribe, morskih plodova, kao i proizvodnjom ribljih delikatesa.

Naši pogoni za skladištenje, kapaciteta 1500 tona smrznute ribe i 60 tona svježe ribe opremljeni su najmodernijom tehnologijom zahvaljujući kojoj možemo očuvati svježinu sirovine i vrhunsku kvalitetu proizvoda.

U proizvodnom pogonu obavlja se pakiranje, prerada i proizvodnja ribe, specijaliteta od ribe i plodova mora.
Postupak skladištenja i proizvodnje, odnosno prerade ribe pod neposrednim je nadzorom naših stručnjaka koji vode računa o zadovoljavanju svih europskih zdravstvenih i ekoloških standarda u prehrambenoj industriji, od izbora najkvalitetnije sirovine do krajnjeg proizvoda.

Da bi osigurali da krajnji proizvod koji stiže do naših kupaca bude što kvalitetniji, u okviru našeg poslovanja uključena je i logistika distribucije.

Modernim hladnjačama pod strogo kontroliranim uvjetima vršimo dostavu robe u ribarnice, restorane i do svih naših kupaca.
Vrhunska i ne upitna kvaliteta, poštivanje visokih zdravstvenih i ekoloških standarda, brza isporuka robe, samo su neki od temelja našeg poslovanja, a inovacijama i neprestanim ulaganjima u proizvodne kapacitete, stručni kadar i distribucijsku mrežu na korak smo od ostvarenja naše poslovne vizije.emni centar i centar za pročišćavanje živih školjkaša: 3155